Fotografski obrt Studio za snimanje slike i tona „KOBRA“ je osnovan u Garešnici, 10. travnja, već pomalo daleke 1988. Kroz tri desetljeća kontinuirano pratimo suvremena tehnološka dostignuća, kako u foto i video opremi, tako i osuvremenjivanjem vlastitog foto laboratorija. Od samih početaka je jedna od glavnih preokupacija bila snimanje vjenčanja i svadbi, kojih je do sada bilo već više od 1.000, a u posljednje vrijeme i u drugoj generaciji mladenaca, onih kojima smo i roditeljima ovjekovječili vjenčanje.

Glavni kriterij je kroz sve te godine ostao isti i vrlo jednostavan, zadovoljni klijenti!

Drugim riječima, ponuditi svakom paru točno ono što treba, najpovoljnije snimanje i fotografiranje svatova, a s konačnim radom pojedinačno u skladu sa željama i mogućnostima. Njegujemo pri tome dokumentaristički, nenametljivi, stil promatrača sa strane. Koji se trudi za povijest zabilježiti baš svaki važan detalj, događaj, te ih zatim posložiti u dopadljiv, unikatni mozaik prema općim filmskim zakonitostima i točnim željama mladenaca.

Snimajući svatove gotovo tri desetljeća, od Krapine i Zagreba, pa do Belog Manastira, duž čitavog primorja, pa ne tako rijetko i u inozemstvu, sakupili smo pregršt dragocjenog iskustva. Što nas čini pripremljenim za skoro svaki novi događaj ili izazovnu situaciju u budućem radu.

Danas najkvalitetnijiom digitalnom opremom, a kroz nekoliko „svadbenih“ paketa, svakome paru nudimo širok raspon usluga bilježenja, video snimanja i fotografiranja svadbe, na način i opsegom precizno primjerenim praktično svakoj njihovoj želji. Nudimo više vrsta weding bookova, ili pak izradu klasičnih fotografija montiranih u svadbeni album, izradu zahvalnica u tijeku svadbene večeri, te videosnimanje u vrhunskoj HD rezoluciji televizijskom Panasonic kamerom. Od snimke zatim montiramo dužu i kraću verziju u dogovorenom video formatu, od DVD-a, pa do HD-a, ili u oba formata. Obično se snimi 500 ili više fotografija koje se isporučuju u punom formatu, dok se uži izbor izrađuje.

SVE U SVEMU, NIŠTA NE TRAJE BEZ DOBROG RAZLOGA 30 GODINA, ZAR NE?!?